Завантаження ...

У Сумах вшанували пам'ять загиблих студентів

У Сумах вшанували пам'ять загиблих студентів фото

Сьогодні, 2 вересня, у Сумах вшанували пам'ять студентів, які загинули на фронті.

Сьогодні, 2 вересня, у Сумах провели акцію "Дипломи, які ніколи не видадуть". Нею жителі міста вшанували пам'ять студентів, які загинули на фронті, захищаючи Україну від окупантів. 

 

"Сьогодні у Сумах вшанували пам'ять тих, хто навічно залишився студентом, віддавши життя у боях за Україну, хто загинув від куль ворога під час окупації. Пам’ятаємо кожного, наближаємо перемогу, аби всі школярі і студенти мали шанс на гідну освіту і мирне життя на рідній землі. Вічна пам'ять тим, хто віддав найдорожче за свою країну. За можливість для кожного з нас жити сьогодні", - написав у Телеграм-каналі Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації. 

 

Акція організована за підтримки студентської ради. 

 

"Більшість студентів, імена яких на документах, перервали навчання і взяли до рук зброю у перші дні повномасштабного вторгнення. Денис та Андрій загинули навесні під час виконання бойового завдання, 18-річний Денис – від кулі снайпера на «Азовсталі». Анастасія потрапила під обстріл окупантів в автомобілі з іншими пасажирами", - йдеться у сюжеті "ТСН". 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: