Завантаження ...

У Сумах попрощалися із захисником України 31 серпня

У Сумах попрощалися із захисником України 31 серпня фото

31 серпня у Сумах провели в останню путь солдата Андрія Валерійовича Петрова, старшого стрільця механізованого батальйону, який помер від поранень, отриманих під час артилерійського обстрілу в Донецькій області 22 серпня 2022 року.

Сусіди та друзі згадують Андрія, як надзвичайно добру людину, гарного друга і військового, який назавжди лишиться в їхніх серцях.

Прощальне слово вимовила сестра Андрія: «Що я можу сказати, мені дуже болить, як сестрі, але знаючи добре свого брата – його мужній і рішучий характер, його любов до України, я розуміла його рішення. Важке рішення, не кожна людина прийме таке сміливе рішення. Я буду пишатися ним до кінця свого життя. А як сестра скажу – це була чудова людина, дуже добра, дуже чуйна, дуже любляча. Хай він на небі знайде душевний спокій. Я впевнена, що ми переможемо, і я дуже сподіваюся, що українці хоч трохи зміняться і будуть жити гідно, по совісті».

Героя поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища. Мати Героя подякувала всіх за останню честь, яку віддали сину присутні: «Моя мама казала, що дуже душа добра у твого сина і справді вона така була. Хочу всім присутнім подякувати: добра і здоров’я вам всім, і перемоги, щоб не топталися тут чужинці».

Вічна пам'ять та слава Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: