Завантаження ...

На Сумщині поховали українського воїна Віталія Бердіна

На Сумщині поховали українського воїна Віталія Бердіна фото

У селі Вільне Охтирського району 26 серпня попрощалися з захисником Віталієм Бердіним. Чоловік воював на Донбасі з 2014 року, служив за контрактом. 19 серпня загинув у бою на Харківщині.

В родині Бердіних було три брати: старший – Сергій, середній Віталій і найменший – Павло. Двоє менших братів разом пішли служити в ЗСУ, говорять родичі загиблого. Про це повідомляє Суспільне.

“Він був людиною дуже доброю і був моїм рідним племінником. Це те, що я пам’ятаю. Більше нічого не можу сказати”, – розповідає дядько загиблого Віталій Ганцев.

“Він з 2014 року воював, а тут, недалеко від дому, і загинув. – А де він у 2014 році був? – У Донецьку. – А де загинув? – Нам точно не сказали, десь у Харківській області, Ізюм, мабуть”, – говорить бабуся загиблого Ніна Ганцева.

Провести в останню пут воїна прийшли не тільки рідні, а й мешканці сусідніх сіл.

“Добрий чоловік був, гарною людиною, допомагав завжди, в футбол з дитинства пробігали”, – каже товариш Ярослав Гавриленко.

“Допомагав усім, такий хлопець був добрий, чуйний”, – згадує односельчанка Валентина Клизуб.

Простилися з загиблим, за традицією, військовим салютом. Віталію Бердіну було 27 років, в нього лишилася дружина та малолітня донька.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: