Завантаження ...

$35 000 на допомогу Збройним Силам України передав 85-річний сумчанин Микола Іванович

$35 000 на допомогу Збройним Силам України передав 85-річний сумчанин Микола Іванович фото

Як повідомив Громадський фонд “Суми”, який збирає кошти на підтримку українських військових, цього тижня пенсіонер з Сум передав їм гроші, виручені з продажу квартири та дачі.

Микола Іванович усе життя прожив у Сумах. Цього літа він втратив дружину, а до цього – рідного сина. Чоловік вирішив продати квартиру і дачну ділянку, щоб допомогти українським захисникам під час війни з рф і зробити свій внесок у перемогу України.

Отримавши кошти від продажу нерухомості, він попросив племінницю знайти волонтерський фонд, який збирає кошти на потреби Збройних сил.

"Другий день наша команда намагається прийняти цей факт. Мабуть, такі речі й не потребують зайвих коментарів", – наголошують у фонді, якому чоловік в результаті віддав пожертву.

У благодійній структурі кажуть, що ці кошти витратять на окрему цільову закупівлю для ЗСУ. Поки що фонд веде консультації з військовими, аби з'ясувати їхні потреби на сьогодні.

"Ми разом з командою Громадського фонду "Суми" вже розпочали консультації з військовими щодо актуальних потреб і розповімо про закупівлі на наших сторінках", – запевняють в організації.

Микола Іванович запевняє, що ці кошти йому не потрібні. Він 46 років пропрацював на заводі імені Фрунзе. Каже, що на прожиття йому цілком вистачає пенсії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: