Завантаження ...

У Сумах вивчають думку ВПО та підприємців

У Сумах вивчають думку ВПО та підприємців фото

У Сумській міській територіальній громаді проводять низку онлайн-опитувань з метою вивчення проблемних питань, які виникли внаслідок військової агресії рф. Організували такі в управлінні стратегічного розвитку міста.

Наразі запланували вивчення думки внутрішньо переміщених осіб, а також представників малого і середнього бізнесу.

В управлінні на основі отриманих даних вивчатимуть рівень задоволеності та потреб громадян, що стали вимушеними переселенцями до Сумської міської ТГ.

Основне завдання опитування полягає у визначенні поточної ситуації, в якій опинилися вимушено переміщені особи та виявленні основних проблем, котрі можуть заважати їх успішній та ефективній інтеграції у життя громади.

Щодо вивчення думки підприємців, організатори мають на меті дослідження ситуації, в якій опинилися представники малого та середнього бізнесу у зв'язку з війною проти України.

Одним із завдань опитування також є оцінка збитків, завданих підприємствам, а також визначення найближчої перспективи для розвитку підприємництва в межах громади.

Опитування дозволить проаналізувати думки та настрої місцевих підприємців, визначити їх найбільш критичні потреби та ознайомитися з пропозиціями представників МСБ до влади усіх рівнів.

Отримані дані допоможуть опрацювати потреби та проблеми МСБ з донорами для створення можливостей у вирішенні їх.

Отримана інформація допоможе у підготовці комплексу заходів, що дозволить в майбутньому вирішити найбільш критичні питання, пов'язані з комфортною життєдіяльністю ВПО в межах нашої громади, а також діяльності представників малого та середнього бізнесу.

https://cutt.ly/lXV5Ona - онлайн-анкетування для ВПО

https://cutt.ly/0XGmGYz - онлайн-анкетування для підприємців

Приєднуйтеся:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: