Завантаження ...

Колишньому голові РДА повідомлено про підозру

Колишньому голові РДА повідомлено про підозру фото

Колишньому посадовцю, ексголові районної державної адміністрації повідомили про підозру. Його звинувачують у незаконному вилученні пального на суму в понад пів мільйона гривень.

Пресслужба Сумської обласної прокуратури повідомила, що колишнього голову райдержадміністрації підозрюють у незаконному вилученні пального у АТ "Укразалізниця" на суму в майже 600 тисяч гривень. Як зазначається, посадовець скористався воєнним станом. 

 

"За даними слідства, голова районної  військової  адміністрації 2 березня 2022 року, не маючи жодних належних правових підстав у вигляді рішення військового командування, взагалі не будучи суб’єктом уповноваженим на прийняття рішення про вилучення майна, наказав начальнику виробничого підрозділу місцевої дирекції залізничних перевезень передати йому наявне дизельне паливо нібито для забезпечення оборони та гуманітарних потреб, - пише прокуратура. 

 

Як повідомляється, без оформлення відповідних документів зловмиснику вдалося незаконно отримати 17 300 літрів дизельного пального, вартість якого становить 588 027 гривень. Перевозили пальне на приватному бензовозі, який доставив дизель на приватну автозаправну станцію. Наразі чиновника звільнено з посади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: