Завантаження ...

На Сумщині затримали агента рф

На Сумщині затримали агента рф фото

Чоловіка, завдяки якому окупантам вдалося вивести до Києва понад 100 одиниць техніки, затримали на Сумщині. Про це повідомляє СБУ.

Служба безпеки України повідомила, що на Сумщині вдалося знешкодити агента російської федерації, завдяки якому ворог зумів перевести до околиць Києва 128 одиниць військової техніки росії. 

 

"За даними СБУ, зрадником виявився мешканець Сумщини, завербований спецслужбами рф. Із перших днів тимчасової окупації регіону він розпочав активну співпрацю з ворогом, запропонувавши стати провідником і показати безпечні шляхи до Києва. А після звільнення Сумської області агент продовжив співпрацювати із фсб рф і виконувати завдання своїх кураторів. Він збирав дані про місця розташування, кількість та озброєння Сил оборони в регіоні", - розповідають в СБУ. 

 

Зрадник передавав ворожим спецслужбам координати української військової техніки через закриті канали зв'язку. Під час обшуків удома в колаборанта були вилучені комп'ютер та телефон з відповідними доказами. Наразі зловмиснику вже повідомили про підозру в державній зраді, його тримають під вартою. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: