Завантаження ...

Завтра Шосткинщина прощатиметься з двома захисниками України

Завтра Шосткинщина прощатиметься з двома захисниками України фото

Завтра Шосткинщина прощатиметься з захисниками України Олександром Бабанським і Віктором Дзюбою. Прощання з героями розпочнеться 8 серпня о 11.00 біля кінотеатру “Родина” (вул. Садовий бульвар, 13), повідомили в Шосткинській міській раді.

Командир відділення, старший сержант Бабанський Олександр Вікторович, який героїчно загинув на Донеччині, народився у Шостці 17 жовтня 1979 року. Після повномасштабного вторгнення рашистських агресорів пішов добровольцем до військкомату і з березня 2022 року захищав рідну країну зі зброєю у руках. В результаті поранень несумісних з життям, отриманих під час ворожого обстрілу в зоні бойових дій, його серце перестало битися 4 серпня цього року… Без батька залишилося двоє синів, 13 та 16 років.

Дзюба Віктор Валерійович народився 11 березня 1983 року у селі Каліївка Шосткинського району в багатодітній родині. З початком повномасштабної рашистської військової агресії добровільно вступив до лав територіальної оборони м. Шостка, а згодом приєднався до Збройних Сил України. Його життя обірвалося 4 серпня 2022 року, під час ворожого обстрілу в районі ведення бойових дій на території Донецької області.

Вічна слава та вічна шана Героям!


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: