Завантаження ...

На Сумщині затримали російських агентів

На Сумщині затримали російських агентів фото

На Сумщині вдалося затримати ворожих агентів, які вишукували слабкі місця в обороні області. Про це повідомляють у Службі безпеки України.

Сьогодні, 1 серпня, Служба безпеки України повідомила, що на Сумщині вдалося затримати двох агентів росії, які збирали та передавали інформацію ворогу. Як зазначається, зловмисники шукали слабкі місця в обороні регіону, збирали відомості щодо того, де знаходяться бійці ЗСУ та де укріплюються. Потім інформацію планували використати для направлення сюди груп ДРГ. 

 

"Зловмисники збирали інформацію щодо місць дислокації, кількості військових та озброєння, а також наявних укріплень українських Сил оборони. За оперативною інформацією, ці дані ворог планував використати для можливого переправлення на територію регіону диверсійно-розвідувальних груп", - повідомляє пресслужба СБУ. 

 

Двох чоловіків ворог завербував на початку повномасштабної війни, вони передавали інформацію щодо ситуації на кордоні. Їх наразі звинувачено в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану. 

 

"Зловмисники здійснювали фото- і відеофіксацію військових об’єктів та передавали файли із прив’язкою до місцевості працівникам фсб", - додають в Службі безпеки. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: