Завантаження ...

Сум'ян кличуть розписувати Соборну

Сум'ян кличуть розписувати Соборну фото

Жителів Сум закликають долучитися до розпису вулиці Соборної та реставрації вишиванки, яка увійшла до Книги рекордів України.

Сум'янам пропонують долучитися до відновлення вишиванки, яка знаходиться на вулиці Соборній. Роботи проводитимуть завдяки коштам, які вдалося зібрати після проведення благодійного велопробігу. Робота почнеться завтра, 29 липня, об 11:00 зі сторони Петропавлівської вулиці. Працювати планують до 17:00. Так само - 30 липня, в суботу. Як повідомляє Агенція промоції Суми, наразі бажання допомогти виявило 102 людини. 

Установа також підкреслила: долучитися може кожен охочий, однак робота волонтерів розподілена по часу (з 11 до 14 та з 14 до 17). При собі просять мати головний убір, рукавички та пензель. 

 

"Зробимо разом наше місто гарнішим! Дякуємо нашим захисникам ЗСУ, ТРО, НГУ і усім, хто боронить наші кордони і забезпечує відносний спокій нашому місту! PS: Мало хто знає, але вперше ідею створити орнамент вишиванки на бруківці вулиці Соборної запропонувала мешканка Тростянця Людмила Сергіївна, яка в даний час не перестала бути активною, тільки тепер спрямувала свої зусилля на допомогу в забезпеченні засобами захисту наших захисників", - написала Агенція промоції Суми на своїй сторінці в "Фейсбук".

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: