Завантаження ...

На Сумщині відновлюють ще один міст

На Сумщині відновлюють ще один міст фото

На Сумщині вже розпочали відновлення ще одного моста, який зруйнували окупанти. Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумької ОВА.

У Сумській області розпочали відновлення ще одного моста, який був зруйнований російськими військовими під час вторгнення на територію регіону. Про це повідомив Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації. Після ремонтних робіт вдасться налагодити сполучення між кількома населеними пунктами області та - зокрема - Конотопщини. 

 

"Міст має стратегічне значення для сільгоспвиробників, підприємців. Наразі вони вимушені долати майже втричі більший шлях, аби доставити свою продукцію", - прокоментував Живицький. 

 

Згідно з інформацією посадовця, ремонтом займається один з підрозділів Державної спеціальної служби транспорту. Зараз ведеться підготовка до встановлення опор, після дві частини моста з'єднають за допомогою бетонної конструкції, облаштують тротуарні доріжки та встановлять огорожу. Рух по маршруту планують відновити вже до Дня Незалежності. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: