Завантаження ...

Сумщину обстріляли з "Градів" (ФОТО)

Сумщину обстріляли з "Градів" (ФОТО) фото

Територію Сумської області окупанти обстріляли за допомогою "Градів". Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що окупанти вчора, 20 липня, обстріляли Сумщину з "Градів". Постраждала Шалигінська громада: її спочатку атакували за допомогою гранатометів, РСЗВ застосували пізніше, приблизно об одинадцятій ранку. Відомо, що пошкоджене лісництво та службові автомобілі, одна людина травмована. 

 

"О десятій ранку росіяни пустили дві черги по 4 вистріли з гранатомету. Після одинадцятої - вдарили з "Градів", понад 30 приходів. Пошкоджені приміщення Шалигинського лісництва, спалено 2 службових  автомобіля. Одного місцевого мешканця поранено  осколком ворожого боєприпасу, чоловік наразі в лікарні", - написав посадовець. 

 
 

 

Також атакували Есманську громаду. Її, як уже повідомляв MistoSumy.com, обстріляли з артилерії. Загалом зафіксували понад двадцять ударів. Ворог поцілив у церкву та громадський туалет.

Білопільська громада постраждала від мінометного обстрілу, а увечері її також обстріляли з "Градів", Новослобідську громаду атакували за допомогою РСЗВ. 

 

"Білопільська громада: о пів на першу - мінометний обстріл.  Ближче до другої години дня - ще 8 мінометних прильотів.
Майже о дев'ятій вечора - 10 ракет. У той же час - був обстріл з "Градів" по території громади. Новослобідська громада: надвечір росіяни відкрили вогонь з реактивних систем залпового вогню: 10 прильотів", - пишуть в ОВА. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: