Завантаження ...

Rolls-Royce відбудовуватиме Сумщину

 Rolls-Royce відбудовуватиме Сумщину фото

Англійська компанія Rolls-Royce, яка займається випуском автівок, буде відбудовувати Сумщину після повномасштабного вторгнення рф на територію України. Про це повідомили в Сумській ОВА.

Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації, сьогодні, 20 липня, повідомив, що компанія з випуску автомобілей  Rolls-Royce відбудує Сумську область. А саме - займатиметься амбулаторією в селі Хухра, що в Охтирському районі. Її ще в березні зруйнував ворожий снаряд. 

Як зазначив посадовець, усього на відбудову витратять 13 мільйонів гривень. Ці гроші частково зібрали працівники компанії. Також стало відомо, що амбулаторія запрацює вже за пів року.

 

Rolls-Royce відбудує амбулаторію на Сумщині, яку в березні зруйнував снаряд росіян. В результаті прямого влучання, амбулаторія в селі Хухра була зруйнована вщент. Відбудовувати медичний заклад буде всесвітньо відома компанія «Rolls-Royce». Частину коштів на відновлення української амбулаторії зібрали безпосередньо працівники «Rolls-Royce». Ще частину – перерахує компанія", - пише Живицький. 

 

Нагадаємо, протягом учорашнього дня Сумщину обстріляли дев'ять разів. Постраждали чотири громади, також поранено двох людей. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: