Завантаження ...

У Сумах ВПО можуть отримати "гуманітарку"

У Сумах ВПО можуть отримати "гуманітарку" фото

Кількість внутрішньо переміщених осіб, які переїхали до Сум унаслідок через бойові дії, збільшилася на 30%. Про це повідомили в Сумській міській раді.

У Сумах збільшилася кількість внутрішньо переміщених осіб, які переїжджають до міста через повмномасштабне вторгнення рф. Про це розповіли в Сумській міській раді.

Як зазначає Департамент соціального захисту населення, кількість внутрішньо переміщених осіб в Сумах збільшилася на 30%: протягом минулого тижня довідку про статус ВПО видали 853 особам. Загалом за час війни було взято на облік понад вісім тисяч людей, а всього на переліку в департаменті знаходиться понад дванадцять тисяч.

У Сумській міській раді зазначили, що внутрішньо переміщені особи, яких зареєстрували в Сумах, можуть отримати гуманітарну допомогу - харчові продукти. Її надає міжнародна організація AVSI. Набори видають за адресою вулиця Харківська, 35, у кабінеті 135. Графік роботи: з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00, у п'ятницю - з 8:00 до 16:00. Для отримання з собою обов'язково потрібно мати документи: паспорт, ідентифікаційний код та довідку про статус ВПО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: