Завантаження ...

Частину Сум залишать без води

Частину Сум залишать без води фото

Сьогодні, 20 липня, у частині міста відключаться водопостачання. Про це попередили в комунальному підприємстві "Міськводоканал".

Сьогодні, 20 липня, водопостачання відключать у будинках по ряду вулиць. Про це розповіли в КП "Міськводоканал". Згідно з попередженням установи, о 10:00 зупинять роботу Пришибського водозабору через аварійну ситуацію на каналізаційному напірному колекторі. 

Без води залишаться такі вулиці: Харківська, СКД, Катерини Зеленко, Генерала Чеснова, Прокоф’єва, Сергія Табали та прилеглих до них, а також - мікрорайони Хіммістечко та Баси. 

 

"КП «Міськводоканал» повідомляє. У зв’язку з аварійною ситуацією на каналізаційному напірному колекторі сьогодні, 20 липня, о 10:00 буде призупинена робота Пришибського водозабору. Для виконання аварійно-ремонтних робіт буде припинена подача води до будинків мікрорайонів Хіммістечко та Баси, вулиць Харківська, СКД, Катерини Зеленко, Генерала Чеснова, Прокоф’єва, Сергія Табали та прилеглих до них вулиць. Після завершення робіт із ліквідації аварії робота Пришибського водозабору та водопостачання осель будуть відновлені. Перепрошуємо за тимчасові незручності!" - написали в "Місьководоканалі.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: