Завантаження ...

Жителів Сумщини закликають евакуюватися

Жителів Сумщини закликають евакуюватися фото

Мешканців Сумської області закликали виїхати з регіону на вихідні. Про це написав на своїй офіційній сторінці в "Фейсбук" Юрій Зарко, міський голова Білопілля. Про це говорив також Олександр Лисенко - міський голова Сум.

Посадовці із Сум та області закликали мешканців регіону евакуюватися на вихідні за наявності такої можливості. Про це міські голови Білопілля та Сум, Юрій Зарко та Олександр Лисенко, заявили в соціальних мережах. 

 

"Я хотів би всім порадити: провести вихідні дні дисципліновано, в безпеці. Якщо є можливість, то за містом. Якщо ви залишаєтеся в місті, менше відвідуйте місця великих скупчень. Я думаю, що сьогодні, завтра й післязавтра треба приділити своїй безпеці велику увагу. Будь ласка, будьте уважні та слідкуйте за сигналами повітряної тривоги. Ймовірно, за містом ви будете в більшій безпеці", - зазначив у відеозверненні міський голова Сум. 

 

Юрій Зарко, міський голова Білопілля, на своїй сторінці в "Фейсбуці" написав:

 

"Шановні білопільці! Схоже, що нас чекають непрості вихідні. Тому я порадив би тим, у кого є така можливість, виіхати на пару днів до родичів у села, подалі від кордону хоча б на 40 км. В першу чергу це стосується тих, у кого є малі діти! Бережіть себе!"

 

Нагадаємо, сьогодні, 16 липня, окупанти обстріляли територію Сумщини. Відомо, що постраждали декілька громад: серед них Білопільська. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: