Завантаження ...

Родичам загиблих захисників із Сум видали нагороди

Родичам загиблих захисників із Сум видали нагороди фото

Родичі загиблих бійців із Сумщини отримали нагороди "За мужність". Про це повідомив очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Сім'ї загиблих захисників із Сумщини отримали нагороди - ордени "За мужність" третього ступеня. Його видають військовослужбовцям, правоохоронцям та іншим особам за особисту мужність та героїзм виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків стихійного лиха, пожеж та за інших надзвичайних обставин, у боротьбі зі злочинністю, а також при виконанні військового, службового, громадянського обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.

Нагороди отримали Короткий Анатолій Михайлович з Шосткинського району (посмертно), Лисенко Сергій Олександрович, Семеняка Ярослав Володимирович, Сенченко Андрій Миколайович з Конотопського району (посмертно). Бирченко Олег Вікторович з Охтирського району отримав орден "Богдана Хмельницького" третього ступеня, посмертно. Також нагороду "За мужність" посмертно отримали Гайдабрус Сергій Миколайович, Курасов Євгеній Олександрович, Степанченко Олексій Володимирович з Сумського району. Також орден отримав загиблий Соколов Сергій Миколайович із Сум.

 

"Сумщина втрачає найкращих… Ці герої назавжди житимуть у наших серцях! Не забудемо! Не пробачимо ворогу смерть кожного українця, сльози кожної матері і кожної дитини, пролиті за загиблими", - написали в адміністрації.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: