Завантаження ...

На Роменській знову курсуватимуть тролейбуси

На Роменській знову курсуватимуть тролейбуси фото

У Сумах ремонтують зруйновану кабельну лінію, через яку припинився рух тролейбусів на вулиці Роменській. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Електроавтотранс".

Комунальне підприємство "Електроавтотранс" повідомило, що на вулиці Роменській розпочався перший етап ремонтних робіт кабельної лінії, яка живить ТП №6. Через аварію, яка сталася у квітні, рух тролейбусного маршруту №5 було порушено. 

Нагадаємо, 23 квітня цього року через зсув ґрунту пошкодився підземний кабель, через що ділянка по вулиці Чорновола - вулиці Роменська - вулиці Білопільський Шлях залишилася без живлення. 

 

"Після виїзду аварійних бригад на місце, з’ясувалося, що знеструмленою виявилася центральна частина Сум. В результаті кропіткої роботи енергослужби КП СМР «Електроавторанс» на 7:00 ранку рух тролейбусів вдалося частково відновити (деякі, аби не допустити транспортного колапсу, перевозили пасажирів за зміненими схемами маршрутів). Однак, ділянка вул. Чорновола – вул. Роменська – Білопільський шлях так і залишилася без живлення", - повідомили в КП "Електроавтотранс". 

 

У ході проведення робіт фахівцями виявилося, що пошкоджено ізоляцію підземного кабелю, через що подальша його експлуатація стала неможливою. Ситуація загострилася під час артилерійського обстрілу в березні, через що відбувся зсув ґрунту. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: