Завантаження ...

За день - вісім обстріляних громад

За день - вісім обстріляних громад фото

Протягом 14 липня ворог обстріляв вісім територіальних громад Сумської області. Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що протягом учорашнього дня, 14 липня, окупанти обстріляли вісім територіальних громад Сумської області. Атака велася з восьмої години ранку і до дев'ятої вечора. 

Загалом зафіксували понад 40 ударів із озброєння різного виду. Ворог застосував кулемети, артилерію, БПЛА. Як зазначив Живицький, від обстрілів постраждали Миропільська, Юнаківська, Есманьська, Новослобідська, Хотінська, Шосткинська, Краснопільська та Великописарівська територіальні громади. Згідно з повідомленням посадовця, люди не постраждали, руйнувань не зафіксовано. 

 

"Усього - понад 40 пострілів із різної видів озброєння (кулеметні черги, реактивна та ствольна артилерія, використовували безпілотники). Громади, що постраждали від обстрілів – Миропільська, Юнаківська, Есманьська, Новослобідська, Хотінська, Шосткинська, Краснопільська та Великописарівська територальні громади", - пишуть в ОВА.

 

Нагадаємо, учора, 14 липня, окупанти завдали удару по цивільній інфраструктурі в місті Вінниця. Через атаку ворога загинуло понад 20 людей, троє з них - діти. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: