Завантаження ...

Вінниця: окупанти вбили 20 людей, з них троє - діти

Вінниця: окупанти вбили 20 людей, з них троє - діти фото

Сьогодні, 14 липня, окупанти завдали удару по українському місту Вінниця. Унаслідок ворожої атаки загинуло 20 людей, троє з них - діти.

Сьогодні, 14 липня, російські військові атакували Вінницю. О 10:50 влучили по паркувальному майданчику біля дев'ятиповерхового Будинку побуту "Ювілейний". На цей час відомо про двадцятьох загиблих, троє з яких - діти. Близько дев'яноста осіб звернулися за медичною допомогою, близько п'ятдесяти з них - у важкому стані. Про це повідомила Нацполіція. 

Як повідомив Юрій Ігнат, речник командування повітряних сил, з підводного човна, який був розташований в акваторії Чорного моря, ворог випустив ракети типу "Калібр". Дві з них українському ППО вдалося збити. Антон Геращенко, радник керівника МВС, зазначив, що одна з ракет впала поряд з пологовим будинком, церквою та бюро ритуальних послуг. 

Крім офісних приміщень у "Ювілейному", постраждали також будинки, що були поблизу та медико-діагностичний центр. На місці виникла пожежа, що перекинулася на автостоянку. Працівники ДСНС повідомили, що через це згоріло 25 автомобілів. Також у Службі зазначили, що пожежу гасили 90 рятувальників. 

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: