Завантаження ...

На відновлення ТЕЦ в Охтирці виділили гроші з бюджету

На відновлення ТЕЦ в Охтирці виділили гроші з бюджету фото

З бюджету виділили понад 80 мільйонів гривень для відновлення Охтирської ТЕЦ, яку окупанти зруйнували на початку повномасштабної війни проти України. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад та територій України.

Міністерство розвитку громад та територій України повідомило, що з бюджету держави виділили 86 мільйонів гривень, щоб відновити зруйновану окупантами Охтирську ТЕЦ. Місцева влада повинна забезпечити проведення необхідних ремонтних робіт, щоб надати послуги з теплопостачання мешканцям регіону.

Крім Охтирки, що на Сумщині, гроші отримають Кременчук та Чернігів. Загалом Кабінет Міністрів виділив 286 мільйонів для усіх регіонів. Гроші отримали з резервного фонду, проєкти розпоряджень вже ухвалені Урядом. 

 

"На календарі середина літа, і до початку наступного опалювального сезону залишається мало часу. Уряд спрямовує кошти з резервного фонду на відновлення теплопостачання в Кременчуці, Охтирці та Чернігові. Тепер місцева влада має встигнути до початку опалювального сезону забезпечити надання послуги теплопостачання", - розповів Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: