Завантаження ...

Ворог обстріляв чотири громади Сумщини

Ворог обстріляв чотири громади Сумщини фото

За день окупанти атакували чотири громади, розташовані на території Сумсьокї області. Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

За минулий день, 12 липня, окупанти обстріляли чотири громади на Сумщині. Про це розповів голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький. 

Зранку почався обстріл Шалигінської громади з мінометів. Загалом зафіксовано близько 18 ударів. 

 

"З десятої ранку почався мінометний вогонь по громаді, 14 пострілів з міномету. О пів на четверту - ще 4 мінометні приходи", - написав посадовець. 

 

Близько шостої години вечора ворог також атакував Білопільську та Зноб-Новгородську громади. Перша постраждала від мінометів, друга - від артилерійського обстрілу. 

 

"Білопільська громада: близько вісімнадцятої години росіяни почали мінометний обстріл, 20 прильотів. Зноб-Новгородська громада: близько шостої вечора - обстріл із ствольної артилерії, 13 прильотів", - повідомляє ОВА.

 

Краснопільську громаду двічі обстріляли с РСЗВ, ще п'ять разів - з мінометів. Постраждалих немає, однак, було влучання у цивільну споруду. 

 

"О шостій вечора росіяни випустили 2 залпи із  реактивних систем залпового вогню. У той же час, по іншому населеному пункту громади били з міномету. 5 прильотів. Як наслідок - потрапляння по цивільній споруді мирних мешканців", - розповів Живицький. 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: