Завантаження ...

Сумщину обстрілюють з усього важкого озброєння

Сумщину обстрілюють з усього важкого озброєння фото

Окупанти обстрілюють територію Сумської області з усього важкого озброєння, яке мають. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, під час брифінгу зазначив, що окупанти обстрілюють території області з усього наявного важкого озброєння. Прикордонні громади Сумщини страждають від ворожих атак майже щодня. 

 

"Протягом останньої години з території Росії з артилерії обстріляли Миропільську громаду. Ворог стріляє з усього можливого важкого озброєння. Таким чином росіяни намагаються дестабілізувати ситуацію в регіоні. Звісно, що під ракети ворога потрапляють об'єкти цивільної інфраструктури, людські будинки, навіть психоневрологічний інтернат. Заклад не придатний до проживання там людей. Всіх пацієнтів евакуювали", - повідомив Живицький. 

 

Ніч з 6 на 7 липня пройшла тихо, однак близько третьої години окупанти відкрили вогонь з кулеметів та гранатомету. Постраждала Шалигінська громада. 

 

"Станом на 21:00 ситуація наступна: за день росіяни відкривали вогонь один раз, близько п'ятнадцятої години.Били з кулеметів та автоматичного гранатомету по околицям одного з сел Шалигінської громади. Постраждалих та руйнувань немає", - писав посадовець. 

 

У ніч на 8 липня ворог з артилерії обстріляв Білопільщину. На околицях Шалигінської громади били зі стрілецької зброї. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: