Завантаження ...

Театр ім.Щепкіна змінив керівника

Театр ім.Щепкіна змінив керівника фото

Сумський національний академічний театр імені Щепкіна відтепер очолює інший керівник. Про це повідомляє Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації.

Очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький у своєму Телеграм-каналі розповів, що відтепер театр імені Щепкіна має іншого керівника. Ним став Сергій Дорофєєв:

 

"Сьогодні наш Сумський національний академічний театр ім. М. С. Щепкіна очолив новий керівник. Сергій Дорофєєв - гарний фахівець, який у свої 36 років має досвід роботи режисера, сценариста, ефективного менеджера", - відгукується посадовець. 

 

Сергій протягом восьми років очолював Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр, який зміг відновити свою роботу після переміщення. Крім того, він є засновником і головою Всеукраїнського фестивалю театрів "СвітОгляд", експертом Українського культурного фонду, менеджером міжнародних та всеукраїнських проєктів. 

 

"Бажаю Сергію успіхів на цій посаді. Впевнений, що він легко увіллється в колектив професіоналів та однодумців. Також я дякую Миколі Юдіну, який до цього очолював колектив щепкінців. Відтепер він керуватиме Сумським обласним академічним театром дітей та юнацтва", - зазначив Живицький. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: