Завантаження ...

Постраждалий психоневрологічний диспансер на Сумщині евакуювали

Постраждалий психоневрологічний диспансер на Сумщині евакуювали фото

Атинський психоневрологічний диспансер, який знаходиться в Сумській області і який нещодавно був атакований окупантами, евакуювали. Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, повідомив, що постраждалий від ворожої атаки Атинський психоневрологічний диспансер евакуювали. Працівники закладу та пацієнти наразі перебувають у безпеці: окремому блоці у приміщенні схожого інтернату. Особи, які постраждали через атаку російських військових, отримують медичну допомогу. 

 

"Сьогодні евакуювали Атинський психоневрологічний інтернат. Наразі працівники та підопічні закладу перебувають у безпеці. Їх поселили в окремий блок у приміщенні подібного інтернату. Постраждалі внаслідок вчорашнього обстрілу підопічні отримують кваліфіковану медичну допомогу", - пише посадовець. 

 

Також Живицький описав причини, чому підопічних та співробітників інтернату не евакуювали раніше:

 

"Чому не зробили цього раніше? З початку війни ми пропонували евакуювати цей заклад, втім вони відмовлялися. Після того, як ситуація з обстрілами на кордоні змінилася, ми знову підняли питання про евакуацію цього закладу.  Запланували її на початок цього тижня", - говорять в ОВА. 

 

Нагадаємо, Атинський психоневрологічний інтернат постраждав від ворожої атаки учора, 3 липня. Троє осіб отримали поранення. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: