Завантаження ...

Сумський бізнесмен викрав бюджетні кошти

Сумський бізнесмен викрав бюджетні кошти фото

Пресслужба Сумської обласної прокуратури повідомила про оголошення підозри директорові ТОВ, який заволодів бюджетними коштами під час ремонту школи в області.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Сумської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору Товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння майном у великих розмірах шляхом підробки документів (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, між відділом освіти Сумської районної державної адміністрації та зазначеним Товариством у березні 2020 року укладено договір на капітальний ремонт приміщення (заміна вікон) опорного закладу Великочернеччинської школи. Достовірно знаючи про реальний обсяг виконаних робіт, директор Товариства вніс недостовірні дані в акти виконаних робіт. На підставі вказаних офіційних документів на рахунок Товариства замовник сплатив близько 1 млн грн. Однак відповідно до висновку судової будівельно–технічної експертизи Товариство не виконало в повному обсязі умови договору, розбіжності між об’ємами та вартістю фактично виконаних робіт становить майже 326 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури. Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: