Завантаження ...

У Сумах збирають гроші для тварин

У Сумах збирають гроші для тварин фото

Сумське товариство захисту тварин нагадало про акцію, мета якої - збір коштів на їжу вихованцям притулку. Наразі зібрано менше половини суми.

Сьогодні, 27 червня, Сумське товариство захисту тварин опублікувало на своїй сторінці у Фейсбук допис про збір коштів для вихованців притулку.  Мова йшла про акцію "Шматочок м'яса". За словами волонтерів, на сьогодні зібрано менше, ніж половину потрібної суми. 

 

"Хочу нагадати про акцію "Шматочок м'яса", адже ми не зібрали й половини суми для забезпечення м'ясом собак на місяць. Ми тримаємось на плаву тільки завдяки вашій допомозі, більше нам ні звідки чекати підтримки. Не зберемо на м'ясо – не буде їжі для собак. Все дуже банально і просто... Наші тварини залежать від нас, вони не проживуть і дня без нашої і вашої підтримки, та й не повинні! Ми взяли за них відповідальність і тепер не можемо зрадити їх, не нагодувавши або не давши належного догляду. Щодня нам болить за наших хвостів, які чекають на миску своєї гарячої кашки та якоїсь смакоти. Вони й так обіділені увагою людини, їм і так довелося пережити надто багато зради... Ми дуже любимо кожного зі своїх підопічних і не можемо допустити, щоб вони голодували. Прошу допомоги, дуже прошу. Будь-яка гривня може стати порятунком для нас", - написали зоозахисники. 

 

Підтримати притулок можна за допомогою реквізитів:

Приват: 4149499389370840 Рудакова Н.П.

Монобанк: 4441114420969246

PayPal rudakova.nataliia.pavlivna@gmail.com

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ У ГРИВНЯХ

Найменування организации: ГО СУМСЬКЕ ТОВАРИСТВО ЗАХИСТУ ТВАРИН

Код отримувача: 37052316

Назва банку СУМСЬКА фiлiя АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Рахунок отримувача UA083375460000026002060496997

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: