Завантаження ...

Чиновник із Сум виправдовує агресію рф

Чиновник із Сум виправдовує агресію рф фото

Як повідомила пресслужба поліції Сумської області, службова особа на Сумщині виправдовувала агресію росії. Наразі їй уже повідомлено про підозру.

Слідчими відділу поліції № 1 (м. Глухів) за процесуального керівництва Глухівського відділу Шосткинської окружної прокуратури повідомлено про підозру жительці міста Глухів, яка визнає правомірною збройну агресію російської федерації проти України.

За даними слідства, завідуюча одного з глухівських навчальних закладів, перебуваючи у публічному місці, з метою схиляння підлеглих до своєї проросійської позиції визнавала правомірними дії окупантів.

Крім того, заперечувала факт того, що російські військові вбивають, ґвалтують та катують населення України. З її слів, вказані злочини перебільшуються українськими засобами масової інформації та є «постановкою».

Наразі жінці вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 436-2 «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: