Завантаження ...

Обстріли: поранено шістьох

Обстріли: поранено шістьох  фото

Окупанти продовжують обстрілювати територію Сумської області. Про обставини розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, учора, 21 червня, в особистому Телеграм-каналі розповів про обстріли Сумщини окупантами. Посадовець зазначив, що ворог продовжує атакувати Краснопільську громаду. Було зафіксовано понад сорок ударів по регіону з мінометів. Через обстріли пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, освітній заклад та сільську раду, повністю знищено міський парк. Шестеро людей наразі поранені. 

 

"

Ворог продовжує гатити по  Краснопільській громаді. Сьогодні вдень було 4 обстріли з мінометів та інших видів зброї. 
Усього 42 прильоти по території громади. росіяни били у тому числі і по населеним пунктам. Пошкоджені будинки, господарські споруди, школа та сільська рада. Затишний парк у одному з населених пунктів громади знищений ворожими снарядами. На щастя та на диво ніхто з людей під час обстрілів не постраждав. Але ще сьогодні була атака з дронів-камікадзе на території громади. Шестеро людей поранені, з них двоє у тяжкому стані в лікарні. Також пошкоджена автівка", - пише Дмитро Живицький. 

 

Сьогодні, 22 червня, обстріляли Новослобідську та Есманську громади й зафіксували близько двадцяти ударів. Поки що повідомляється, що жертв та руйнувань немає. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: