Завантаження ...

На Сумщині знову знайшли колаборанта

На Сумщині знову знайшли колаборанта фото

На Сумщині викрили чергового зрадника, який співпрацював з окупантами. Про це повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

На Сумщині вчергове вдалося викрити зрадника, який допомагав російським окупантам. Про це у своєму Телеграм-каналі розповів Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації. За його словами, сум'янин фотографував важливі стратегічні об'єкти та збирав інформацію щодо пересувань українських військових. Відомості з точними координатами колаборант передавав ворогу. 

 

"На Сумщині викрили ще одного зрадника.  Ворожий агент, мешканець Сум, фотографував оборонні об’єкти, фільмував рух нашої військової техніки. Інформацію, з точними координатами місцевості, передавав своєму куратору. 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у державній зраді. Дякую СБУ Сумської області за гарну роботу!" - коментує посадовець.

 

Також Дмитро Живицький висловив прохання: у разі, якщо ви помітили підозрілих людей, які знімають оборонні об'єкти або військових, запускають дрони тощо, відразу повідомляйте поліції. 

 

"Чим раніше зрадника викриють, тим більше людей зможемо врятувати", - підкреслив він. 

 

Відео із затриманням зловмисника можна переглянути на нашій Фейсбук-сторінці! 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: