Завантаження ...

Від нічного вибуху у Сумах загинули люди

Від нічного вибуху у Сумах загинули люди фото

Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА, поділився подробицями обстрілів Сумщини. За його словами, внаслідок ворожої атаки загинуло четверо людей, ще шестеро - поранені.

Сьогодні вночі, 16 червня, окупанти завдали ударів по території Сумської області, зокрема - Сумського району. Про це повідомляє Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації.

Згідно з відомостями посадовця, вибух, який уночі почули мешканці обласного центру, був спричинений авіаударом по Садівській територіальній громаді. Унаслідок атаки ракетами загинуло четверо, ще шестеро осіб - поранені. Інформацію щодо руйнувань уточнюють.

 

"Вночі, по території Садівської ОТГ, Сумського району ворог здійснив ракетний авіаудар. Загинуло чотири людини, щонайменше шестеро поранених. Інформація про руйнування і пошкодження - згодом. І так, це той вибух, що чули у половині Сумського району і в самому обласному центрі", - описує Живицький.

 

Крім того, зранку з авіації та за допомогою мінометів ворог атакував Краснопільщину. Зафіксували понад 20 ударів. Через обстріли постраждали господарча споруда та автомобіль. 

 

"Близько 5 ранку по Краснопільській громаді росіяни нанесли один ракетний авіаудар. Далі відкрили вогонь зі своєї території, били з мінометів. Всього 26 приходів. Внаслідок обстрілу загорілася господарча споруда та автомобіль Daewoo Sens. Інформація про постраждалих та додаткові пошкодження інфраструктури також уточнюється", - повідомляє очільник ОВА.

 

Нагадаємо, учора зранку окупанти також обстрілювали Сумщину. Постраждала Шалигінська громада. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: