Завантаження ...

Міського голову на Сумщині підозрюють у злочинах

Міського голову на Сумщині підозрюють у злочинах фото

Сумська обласна прокуратура повідомила, що одному з посадовців на Сумщині повідомлено про підозру. Його звинувачують в організації незаконної порубки дерев, зловживанні службовим становищем та порушенні правил безпеки під час виконання робіт, що можуть загрожувати життю або здоров'ю.

Сьогодні, 14 червня, пресслужба Сумської обласної прокуратури повідомила, що міський голова одного з населених пунктів Конотопського району отримав підозру. Його звинувачують в організації незаконної порубки дерев та зловживанні службовим становищем, а також порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.

Прокуратура стверджує, що посадовець організував незаконний поруб деревини на території, яка належить "Укрзалізниці". При цьому, він знав про відсутність відповідних документів, які дозволяли б його дії. 

 

" На виконання злочинного наказу очільника міста у жовтні 2019 року було зрубано 733 дерева на суму майже 2 млн грн. При цьому під час незаконного порубу дерев працівники не дотримувались вимог чинного законодавства щодо охорони праці", - повідомляє прокуратура. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: