Завантаження ...

Сумщину декілька разів обстріляли зранку

Сумщину декілька разів обстріляли зранку фото

14 червня російські військові знову обстрілювали Сумщину. Про ситуацію в громадах повідомляє Дмитро Живицький.

Очільник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у своєму Телеграм-каналі розповів про чергові обстріли території регіону російськими військовими. За його словами, сьогодні декілька разів обстріляли Зноб-Новгородську громаду: о дванадцятій годині ночі з артилерії та мінометів, близько шостої ранку з реактивних систем залпового вогню та САУ. Було зафіксовано 11 та 21 удар. 

Крім того, о 5:30 атакували Краснопільську громаду, о 6:30 - Есманську. По останній били близько 28 разів артилерійським вогнем. 

 

"Зноб-Новгородська громада: Мінометний обстріл почався близько 12 години ночі, 11 вибухів. Вогонь вели з САУ та мінометів. Попередньо пошкодили один об'єкт цивільної інфраструктури. О 5:30 ранку ворог розпочав артобстріл громади, 21 прильот з реактивних систем залпового вогню та САУ. Після 05:30 території Краснопільської громади обстріляли з артилерії. О 6:30 ворог відкрив артилерійський вогонь по території Есманської громади: 28 прильотів з реактивних систем залпового вогню", - пише посадовець. 

 

Нагадаємо, учора через обстріли окупантів загинула людина. Ворожий безпілотник скинув вибухівку на територію Великописарівської громади. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: