Завантаження ...

Над Ромнами збили ракету

Над Ромнами збили ракету фото

Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА, повідомив, що сьогодні Збройним Силам вдалося збити крилату ракету. Також посадовець поділився подробицями ситуації на кордоні.

Сумська обласна військова адміністрація та її голова Дмитро Живицький повідомили, що над Роменським районам сьогодні Збройним силам України вдалося збити крилату ракету. 

 

"Над Роменським районом сьогодні вдень, під час повітряної тривоги, літак Повітряних Сил України збив ворожу крилату ракету! Дякую нашим захисникам!", - написав Живицький.

 

Крім того, посадовець зазначив, що окупанти скидають бомби з дронів на прикордонні території Сумщини. Близько десятої ранку зафіксували трьох дронів-камікадзе. Також близько четвертої години вечора ворог використав для атаки гранатомет. Обидві атаки прийшлися на Краснопільщину. Як повідомляється, люди не постраждали, однак, пошкоджено будинок. 

 

"Росіяни скидають бомби на наші прикордонні громади з дронів.  Сьогодні о 10 ранку ворог запустив три дрона-камікадзе з боєприпасами. О 16 годині з ворожого квадрокоптера росіяни скинули осколковий гранатометний постріл", - повідомляє Дмитро Живицький. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: