Завантаження ...

Сум'янка виборола золото в Європі

Сум'янка виборола золото в Європі фото

Дівчина з Сум змогла вибороти "золото" на Чемпіонаті Італії. Тепер вона буде брати участь в Чемпіонаті світу, що пройде в Португалії. Про це повідомляє Сумська міська рада.

Анастасія Курашвілі - сум'янка та золота призерка Чемпіонату Італії зі спортивної аеробіки. Вона - випускниця Сумської гімназії №1. Дівчині вдалося вибороти перше місце за індивідуальний виступ на Чемпіонаті, що проходив з 4 по 5 червня у Монте-ді-Прочида. 

Анастасії та її тренерці Оксані Дубінській вдалося отримати медаль найвищої проби. Тепер спортсменка візьме участь у Чемпіонаті світу, який відбудеться в Гімаршесі, Португалія. 

 

"Сумчанка Анастасія Курашвілі стала золотою призеркою в Італії Наші продовжують перемагати!  Випускниця Сумської гімназії №1 Анастасія КУРАШВІЛІ зайняла перше місце в індивідуальному виступі на Чемпіонаті Італії зі спортивної аеробіки Campionato nazionale assoluti GOLD. Проходив такий 4-5 червня у місті Монте-ді-Прочида. Сумчанка, яку тренує Оксана ДУБИНСЬКА, здобула медаль найвищої проби. Завдяки цьому Анастасія була відібрана на Чемпіонат світу, який відбудеться в португальському Гімаршесі", - пише Сумська міська рада.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: