Завантаження ...

У Тростянці безкоштовно приймають лікарі з Британії

У Тростянці безкоштовно приймають лікарі з Британії фото

Як повідомила Тростянецька міська рада, у Тростянці наразі безкоштовний прийом ведуть лікарі з Великої Британії.

У Тростянці, що на Сумщині, у приміщенні одної з бібліотек безкоштовно приймають пацієнтів лікар та медична сестра з Великої Британії. Вони представляють UK-Med - компанію, що залучає медичних працівників для роботи за кордоном у разі виникнення надзвичайних ситуацій. 

 

"Сьогодні у Тростянці, в публічній бібліотеці по вул. Л. Татаренка, ведуть безкоштовний прийом сімейний лікар та медична сестра з Великої Британії. Вони представляють компанію UK-Med, яка залучає медперсонал для надання професійної допомоги при надзвичайних ситуаціях за кордоном. UK-Med працює по всьому світу понад 20 років за підтримки Королівських коледжів хірургів Англії та Шотландії й надає медичну допомогу населенню, яке постраждало внаслідок військової агресії та інших форс-мажорних ситуацій", - написала установа. 

 

Нагадаємо, сьогодні окупанти обстріляли Середино-Будську громаду. Ворог використав міномети та артилерію, через удари якими в регіоні почалися пожежі. Постраждали будинки, лінії електропередач, гараж тощо. Попередньо - загиблих немає. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: