Завантаження ...

Сум'ян попереджають: вода може пахнути хлором

Сум'ян попереджають: вода може пахнути хлором фото

Жителів міста Суми попереджають, що вода може мати запах хлору. Про причини розповіло комунальне підприємство "Міськводоканал".

Комунальне підприємство "Міськводоканал" повідомляє, що наразі проводиться обов'язкова щорічна санітарна промивка резервуарів чистої води на водозаборах Сум. Це потрібно для попередження негативного впливу стану резервуарів на якість води. Відсьогодні, 6 червня, і до 10 червня такі профілактичні роботи з дезінфекції та очищення проводяться для резервуарів Ново-Оболонського водозабору.

"Міськводоканал" наголошує, що після закінчення робіт водою можна користуватися як зазвичай, однак, за рядом адрес вона може мати відчутний запах хлору. До них відносяться Тимірязівка, вулиці Роменська, Герасима Кондратьєва, Гамалія, Петропавлівська, 20 років Перемоги, Шишкарівська, Ярослава Мудрого, Засумська, Іллінська, Данила Галицького та прилеглі.

Нагадаємо, зараз у Сумах можна отримати гуманітарну допомогу. Її видають за попередніми телефонними заявками у Сумській обласній організації Товариства Червоного Хреста. Детальніше про те, які категорії мають право на допомогу, за посиланням

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: