Завантаження ...

У Сумах попрощалися з бійцем

У Сумах попрощалися з бійцем фото

Денис Чепіжний загинув 27 травня під час мінометного обстрілу в Запорізькій області. З бійцем прощалися 2 червня на Алеї Слави Баранівського кладовища у Сумах.

Друзі, сусіди і знайомі чоловіка згадують, яким він їм запам'ятався.

 

"Добрим, справедливим, щирим. Допомагав. Він показав, як можна житии. Не думав, що підуть росіяни з війною на нас", – говорить Дмитро Сема, друг загиблого.

 
 

"Добрим, дуже добрим хлопцем був. І як батько хороший, і для сім’ї. І бабусі допомагав, дуже добрий хлопчик був. Сам вивчився, піднявся, всього досягнув", – каже Валентина Василівна, знайома родини Чепіжних.

 
 

"Жив як герой і загинув як герой", – говорить про Дениса, прощаючись біля домовини, сусід і друг сім’ї Валерій Сема, – "Для мене він як син. Він народився на моїх очах, це с моєї близької подруги Ірини, нашої сім’ї. Усе життя пройшло поруч. Була дуже світла людина, добра, кращий друг і син, дуже розумний, дуже вихований, дуже врівноважений".

 

За словами Ігоря Мироненка, офіцера з морально-психологічного забезпечення Сумського центру комплектування, Денис Чепіжний походив службу на посаді радіотелефоніст-планшетист зенітно-самохідного артилерійського взводу зенітно-ракетного артилерійського дивізіону.

Після прощання на сумському цвинтарі тіло Дениса повезли до Харкова на кремацію. У лютому чоловіку виповнилося 29 років. У нього залишилися дружина і син, якому у липні виповниться 2 роки.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: