Завантаження ...

Охтирка повертається до звичного життя

Охтирка повертається до звичного життя фото

Охтирку, яка пережила ворожі удари, поступово повертають до життя. Там уже відкрите одне з банківських відділень.

Сьогодні, 2 червня, одне з банківських відділень в Охтирці відновило свою роботу. Через авіабомбардування окупантами воно не працювало з 24 лютого - початку повномасштабного вторгнення. Про це розповідає "Суспільне",

Відомо, що банк знаходиться біля відділення міської ради. Коли її обстрілювали, постраждали сусідні будинки: в них повибивало вікна і двері. Також через пожежу там пошкодило електрику. 

 

"Тепер відділення знову готове до роботи, працівники повернулися на робочі місця. Будемо працювати на благо нашого міста, нашої країни і все у нас буде добре", - говорить очільник відділення Андрій Коваленко. 

 

Також ситуацію прокоментував Валентин Овсієнко, директор обласної дирекції банку:

 

"Так сталося що це одне з тих відділень яке дуже постраждало від обстрілів. Тому перше відділення, яке відновили, це Охтирка. Бо це старе красиве місто. Ми його любимо. І перше ми так тут відновлюємо".

 

Олександр Масло, заступник міського голови Охтирки, також зазначив, що Охтирка отримала від банку мільйон гривень на відновлення.  Посадовці також висловлюють сподівання щодо того, що незабаром відкриються й інші відділення. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: