Завантаження ...

Окупанти використовують саморобну вибухівку

Окупанти використовують саморобну вибухівку фото

На Сумщину російські окупанти скидають саморобні вибухові пристрої. Про це розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, у своєму Телеграм-каналі розповів, що окупанти скидають на територію Сумщини саморобні вибухові пристрої. Повідомлення посадовець підкріпив відповідними фотографіями.

Від такої вибухівки постраждала Краснопільщина: окупанти скинули її на територію громади за допомогою безпілотних літальних апаратів. Радіус ураження складає приблизно 30-50 метрів. Очільник ОВА наголосив, що незнайомі предмети чіпати дуже небезпечно та попросив не намагатися знешкодити їх самостійно.

 

"Сьогодні на територію Краснопільської громади ворожі безпілотники скидали саморобні вибухові пристрої!
На фото можна бачити як вони виглядають: детонатор, пластид та купа кульок для пневматичної зброї. Зверху - оперення від воланчика. Вірогідний радіус ураження 30-50 метрів. Нагадую вкотре: не чіпайте незнайомі предмети та не намагайтеся їх знешкоджувати самостійно", - пише посадовець. 

 

Нагадаємо, учора, 1 червня, стало відомо, скільки дітей з Сумщини постраждали через російську агресію. Окупанти стали причиною загибелі вісьмох неповнолітніх: однієї дівчинки та семи хлопчиків. Наймолодшій дитині був один рік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: