Завантаження ...

Сумські спортсмени перемогли на олімпіаді

Сумські спортсмени перемогли на олімпіаді фото

Спортсмени із Сумщини - Дмитро Петренко та Анна Затилкіна - стали переможцями змагань. Про це розповів очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Дефлімпієць Дмитро Петренко та волейболістка Анна Затилкіна стали переможцями на змаганнях. Про це в Телеграм-каналі розповів голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

 

"Коли є мрія – буде й результат. Сумський дефлімпієць Дмитро Петренко мріяв про перемогу на олімпіаді і він її здобув. Як і наша волейболістка Анна Затилкіна, яка пообіцяла батькові (тренеру по сумісництву), що стане чемпіонкою – і перемогла!" - пише посадовець.

 

За його словами, щоб Дмитро зміг потрапити на змагання, спортсмена довелося вивозити крізь ворожі блокпости, а спортивну зброю, яка складала майже тридцять кілограмів, вдалося передати зусиллями небайдужих. 

Переможців тренували фахівці Галина Медвєдева та Володимир Затилкін. Їх вихованці отримали сертифікати на 50 тисяч гривень.

 

"Їх «срібло» - це титанічна щоденна праця і віра, віра в свої сили, віра в Україну. Наші дефлімпійці – яскравий приклад того, що будь-які перепони  - лише додаткова мотивація, яка наближає перемогу", - прокоментували в ОВА.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: