Завантаження ...

Комунальні автобуси відновили свій рух

Комунальні автобуси відновили свій рух фото

Комунальне підприємство "Електроавтотранс" повідомило, що режим курсування комунальних автобусів повернувся до звичного.

Сьогодні, 27 травня, КП "Електроавтотранс" повідомило, що комунальний транспорт повністю відновив перевезення пасажирів. Усі автобуси серед запланованих курсують містом. Однак, підприємство попереджає, що графіки можуть порушуватися, якщо автобус слідує на автозаправну станцію. 

 

"Комунальні автобуси КП СМР "Електроавтотранс" відновили перевезення пасажирів у повному обсязі. Усі заплановані 12 автобусів курсують за 8 маршрутами у відповідності до розкладів. Звертаємо увагу, що графіки можуть порушуватися (*мається на увазі відсутність транспортного засобу на лінії протягом одного рейсу) у випадку слідування автобусу у порядку черговості на автозаправну станцію. Нагадаємо, що через військові дії на кордонах області, відчутний дефіцит пального як у нашому обласному центрі, так і по Україні в цілому. Відтак, процес заправки транспортних засобів став більш складним: пункти заправки працюють з 8 до 18, а це означає, що заправити автобус водій може тільки під час своєї зміни (нерідко їм доводиться це робити, поступаючись перервою, проте кожен розуміє, що не може дозволити собі зірвати рейс та залишити пасажирів того чи іншого району без транспорту) – а тому ідуть, заправляються і повертаються на лінію", - повідомляє підприємство.

 

Відстежити рух транспорту можна за посиланням: http://gps.sumy.ua/.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: