Завантаження ...

Обстріли Сумщини: 24 травня

Обстріли Сумщини: 24 травня фото

Учора, 24 травня, окупанти декілька разів обстрілювали територію Сумської області. Про це розповів голова Сумської обласної адміністрації Дмитро Живицький.

Учора, 24 травня, Сумщина знову зазнала атаки з боку російських окупантів. Про це розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Близько сімнадцятої години з території держави-агресорки відкрили вогонь по Есманській та Новослобідській громадах. Ще через три години, близько 20:00, ракетного удару з літака зазнала Шалигінська громада. Як повідомляє посадовець, втрат немає. 

 

"росіяни все ж продовжують порушувати техніку безпеки і правила поводження з власною зброєю. Мабуть тому в них на території й руйнуються будівлі та підприємства. Весь час щось у них відбувається біля наших кордонів із Сумщиною. Але до біса тих орків", - розповів також Живицький. 

 

Нагадаємо, учора, 24 травня, Сумщина зазнала проблем з мобільним зв'язком оператора Vodafone. Причиною стала аварійна ситуація оператора. Про те, що робити в ситуації, коли зникає зв'язок, розповів очільник ОВА Живицький. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: