Завантаження ...

У Сумах - проблеми зі зв'язком

У Сумах - проблеми зі зв'язком фото

Місцеві мешканці Сум повідомляють про проблеми зі зв'язком оператора Vodafone. Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький надав роз'яснення.

Сьогодні, 24 травня, у багатьох жителів Сумщини, користувачів оператора "Vodafone", виникли проблеми із сотовим зв'язком. Як повідомляє надавач послуг, оператор зіткнувся з аварійною ситуацією. Про це у Телеграм-каналі повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації. Крім того, посадовець надав роз'яснення щодо того, якщо ви маєте проблеми з мобільним зв'зяком.

 

"У багатьох мешканців області виникли проблеми зі зв'язком протягом цієї доби. Оператор Vodafone повідомляє про аварійну ситуацію у мережі. Що робити, аби залишатися на зв'язку, поки все полагодять?

У налаштуваннях вашого телефону:
▪️Вимкнути автовибір мережі на Android: Налаштування — Мобільна мережа (або Підключення). Оператор на iOS: Параметри — Стільникові дані — Вибір мережі 
▪️Знайти та вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR або LIFECELL 3. Якщо зареєструватися не вдалося, спробуйте ще раз або виберіть іншу мережу.
▪️Перевірте можливість вихідного дзвінка, SMS.

Це внутрішній роумінг, він безкоштовний", - написав Живицький.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: