Завантаження ...

Відновлення Сумщини: 23 травня

Відновлення Сумщини: 23 травня фото

Очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький поділився ходом відновлювальних робіт на Сумщині. Працюють в Охтирському районі та Білопіллі, по всій території ремонтуються дороги.

Як повідомляє Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, Сумську область продовжують відновлювати після ворожих атак. У Охтирці прибирається місто, розбираються завали та демонтуються конструкцій на території Охтирської ТЕЦ. Продовжуються роботи з обстеження житлових будинків та інших будівель після їх руйнування чи пошкодження внаслідок бомбардування міста. Проводяться роботи з ліквідації пошкоджень у приватному секторі міста.  

 

"Це була найжахливіша ніч для міста, певно, з початку війни. Сьогодні протягом дня розбирали житлові будинків та господарчі споруди, зруйновані внаслідок авіаудару та обстрілів міста. Відновлено доступ до помешкань, що були заблоковані завалами. У більшості будинків заклеїли вибиті вікна", - розповідає посадовець про Білопілля, яке учора обстріляли окупанти.

 

У Охтирському районі тривають ремонтно-відновлювальні роботи на мережах газопостачання, що були пошкоджені внаслідок бойових дій, у населених пунктах району. 

Також в усіх районах області продовжується ямковий ремонт доріг. За день відремонтували 1086 кв. м дорожнього покриття на трасах Н-07, Н-12, Р-60, Р-61, Р-44.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: