Завантаження ...

Ворог протягом ночі обстрілював Сумщину

Ворог протягом ночі обстрілював Сумщину фото

Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА, розповів про те, як пройшла ніч на Сумщині.

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький розповів про нові обстріли з боку окупантів. Цієї ночі російські військові атакували територію регіону: постраждало Білопілля та околиці. Зі сторони країни-агресорки були проведені ракетний вогонь, обстріл з самохідних артилерійських установок та удар з авіації. Люди не постраждали, однак, серйозно пошкоджені цивільні будинки. 

Крім того, уночі з мінометів обстріляли Шосткинський район. 

 

"Всю ніч сьогодні ворог обстрілював мирне місто Білопілля та околиці. Зі своєї території росіяни випускали ракети, гатили з САУ та близько першої ночі був авіаудар. В результаті - постраждали приватні будинки цивільних жителів міста, щонайменше 11 будинків серйозно пошкоджено. На щастя, обійшлося без людських жертв. Також ворог зі своєї території вночі вів мінометний вогонь по північній частині Шосткинського району", - розповідає посадовець.

 

Нагадаємо, 21 травня Сумщину обстріляли з вертольота. Про це повідомили прикордонники. Ворожий гелікоптер завдав ракетного удару по околиці одного з населених пунктів на межі між Харківською та Сумською областями. Крім того, пообіді, з території росії Сумщину обстріляли з «Градів». Нараховано біля півтора десятка пострілів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: