Завантаження ...

У Сумах відкрили новий музей

У Сумах відкрили новий музей фото

Новий музей під назвою "Причал Одіссея" відкрився в обласному центрі Сумщини. Про це розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, розповів, що в Сумах відкрився новий музей -  "Причал Одіссея". Це відбулося напередодні фестивалю "Ніч міста", який цього року проходив 21 травня удень, а всі заходи завершилися за півтори години до комендантської години. Засновником нового музею став Сергій Гуцан - сумський колекціонер, меценат та фотохудожник. 

 

"Наприкінці травня у Сумах традиційно проходить "Ніч музеїв" - низка заходів, приурочених до Міжнародного дня музеїв. Цьогоріч "ніч" проходила вдень і за півтори години до комендантського часу усі заходи завершились. Напередодні цього, попри війну, у місті відкрився новий музей - «Причал Одіссея». Його засновник - відомий в області колекціонер, меценат, фотохудожник Сергій Гуцан. Що за музей та про що він - краще побачити на власні очі за адресою вулиця Воскресенська, 6. Хто вже був - діліться враженнями!" - пише Дмитро Живицький. 

 

Нагадаємо, нещодавно в Сумах змінили тривалість комендантської години: відтепер на вулиці без спеціальної перепустки можна перебувати до 22:00. При цьому, усі перепустки, які надавали право пересуватися під час комендантської години, видані до 13 травня, вважаються недійсними. З міркувань безпеки вважаються дійсними лише перепустки, видані після 13 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: