Завантаження ...

Сумські добробатівці жаліються на відсутність зарплати (оновлюється)

Сумські добробатівці жаліються на відсутність зарплати (оновлюється) фото

У соціальних мережах шириться допис про те, що сумському добробату не виплачують заробітну плату, попри обіцянки влади.

Учора, 19 травня, в соціальній мережі "Інстаграм" з'явився допис від Наталі Гузь. Жінка розповідає, що добровольці, члени сумського добробату, розривають свої контракти через те, що досі не отримали кошти від Сумської територіальної громади, попри обіцянки. За словами Наталі, усі потреби добробатівці оплачують самостійно.

 

"-Хлопці, не вважайте мене зрадником! - з такими словами добровольці розривають контракти і йдуть з добробату.
85 доба війни, а вони так і не отримали не копійки від Сумськой міської територіальної громади! Всі потреби за власні кошти. Борги на кредитних картках, всі заощадження вичерпано. А нас годують обіцянками.
Саме так, наша Славна Сумська територіальна оборона, яка захищає Суми з першого дня війни, наражається на небезпеку,- знищується міською владою. Ті, хто відсидівся в безпечних регіонах України: поліціянти (за винятком осіб, які приєдналися до нас) та інші хто мав зброю, та в першу чергу мали б стати на захіст міста, - отримали по 30-50 тисяч гривень.
А тепер - запитання! Для чого знищується добробат? Щоб оголити кордони Сум? Для того, щоб диверсійно- розвідувальні групи без перешкод могли потрапити в місто і зробити те, що їм не вдалося з першого разу, або переправляти контрабанду?
Весь особовий склад просить втручання всіх причетних для вирішення питання гідного фінансування добровільного формування Сумської територіальної громади N4 на ряду з ЗСУ та підрозділів ТрО.
Просимо про допомогу, бо звернення до місцевої влади залишилось солодом на губах", - пише користувачка соціальної мережі.

 

Наразі добробатівці просять про допомогу усіх причетних. За словами Наталі Гузь, звернення до місцевої влади не принесло результатів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: