Завантаження ...

Окупанти готують провокації на Сумщині

Окупанти готують провокації на Сумщині фото

Сумська міська рада, посилаючись на застереження Центру протидії дезінформації, попереджає громадян про провокації, які готує ворог на території Сумської області.

Сьогодні, 20 травня, Сумська міська рада поділилася застереженням Центру протидії дезінформації про те, що росія готує провокації на Сумщині. Згідно з інформацією установи, ворог хоче дискредитувати українських військових та виправдати обстріли цивільних будинків, які були вчинені російськими військовими. 

З цією метою окупанти поширять міф, що українська сторона нібито планує обстріляти територію країни-агресорки та цим виправдає свою атаку. У зв'язку з цим Центр наголошує на необхідності уважно та відповідально ставитися до повітряних тривог і слідувати до укриттів у її випадку.

 

"Центр протидії дезінформації застерігає: росія готує провокації на Сумщині. Для виправдання обстрілів житлових будинків окупантами міноборони рф дезінформує про провокації начебто з боку українських військових. За легендою кремля, на Сумщині з прикордонних населених пунктів українські військові начебто «планують обстріляти територію рф». Тому, як виправдовується міноборони росії, армії рф доведеться відповісти на провокацію. Пропаганда росії знову намагається перекласти на ЗСУ відповідальність за обстріли цивільної інфраструктури. Враховуючи підступність окупантів, Центр закликає бути особливо уважними та не нехтувати сигналами тривоги. Якщо ви почули сигнал, негайно слідуйте до укриттів!" - пише Центр. 

 

Нагадаємо, учора Шосткинщина попрощалася із захисницею Мариною Сапун. Дівчина знаходилася у лавах Збройних Сил України, вдома у неї залишилося двоє дітей. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: