Завантаження ...

У Шостці попрощалися з захисницею

У Шостці попрощалися з захисницею фото

У місті Шостка, що на Сумщині, попрощалися із захисницею України. Про це повідомив міський голова Шостки Микола Нога.

Сьогодні, 19 травня, у місті Шостка, Сумщина, попрощалися із Мариною Сапун - героїнею та захисницею, що перебувала в лавах Збройних Сил України. Про це повідомив міський голова міста Микола Нога.

Марина переїздила до Шостки ще в дитинстві: спочатку отримала освіту в школі №1, а потім почала працювати в Шосткинському пологовому будинку. Дівчина дуже любила подорожувати, була яскравою та енергійною душею компанії, а до ЗСУ пані Марина вступила ще у 2020 році. 

 

"Кілька днів тому пані Марина приїжджала на коротку відпустку у Шостку. Зустрілася з багатьма людьми, подякувала та… наче попрощалася. Розповіла директору рідної школи про дивний сон. Наче на фасад прибивають меморіальну табличку… Сьогодні душа Марини Сапун знаходиться серед нас. Будемо гідними світлої пам’яті та завжди пам’ятатимемо про найвищу ціну, яку берегиня Шосткинщини віддала за мир", - пише Микола Нога.

 

Посадовець також розповів, що вдома у Марини залишилося двоє дітей, яким від матері передався винятковий музичний талант. Малеча часто перемагала у різноманітних музичних конкурсах. 

 

"Невимовно важко прощатися з нашими шосткинцями… А ще важче, якщо це – дівчина, жінка. Марина Сапун – великий талант. Вона була, є і буде жити в наших душах. Ми завжди будемо її пам’ятати та шанувати. Ми будемо за неї мститися ворогу, який прийшов на святу українську землю. Слава Герою! Слава Україні!" - виразив співчуття міський голова Шостки.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: